“Saya baca mesej horny suami dan teman lelaki”

Setiap wanita impikan perkahwinan yang bahagia dan memiliki suami yang baik dan penyayang. Namun dalam baik-baik seorang suami tu, kadang-kadang kita tak sangka ada sisi gelap dorang yang agak menakutkan.

Menerusi posting di Twitternetizen dah berkongsi kisah malang seorang wanita mengambil langkah untuk bercerai dengan suami yang boleh dikatakan perfecttapi kantoi ada teman lelaki. Eh macam ni pun ada ke??

Ini apa yang diceritakan wanita tu:

Sumber: Twitter

Setelah bercerai dengan suaminya, mangsa terpaksa membesarkan anaknya sendiri. Manakala si suami pulak hanya berikan nafkah RM400 walaupun gaji dah RM20,000. Lebih menyedihkan, ibu kepada bekas suami pulak defend anaknya dan mahu mengambil cucu daripada mangsa. Alahai! 

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Kisah mangsa ni tak diketahui kesudahannya, namun pengguna Twitter ada berkongsi gambar wajah mangsa yang dipukul bekas suami sehingga lebam. Kejam sungguh bekas suami, tergamak buat ibu kepada anaknya macam tu! 

Sumber: Twitter

Gambar bekas suami yang ada rupa itu jugak ada dikongsikan oleh pengguna Twitter. Harap muka je hensem tapi… haih! 

Sumber: Twitter

Kisah di Twitter ni mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang rata-rata bersimpati dengan nasib wanita tersebut. Yelah anak masih kecil tapi bapanya pulak dah buat perangai macam-macam.

Sumber: Twitter

Namun komen dari seorang lelaki yang mengaku dirinya gay ni menarik perhatian admin. Hati-hatilah kalau berkenalan dengan lelaki kaya dan bergaya tapi dah berusia. Takut-takut mereka ni gay yang hanya nak cover line.

Sumber: Twitter

Apa-apapun admin doakan semoga mangsa tabah hadapi dugaan yang mendatang. Jangan berputus asa demi mendapatkan hak penjagaan anak yang mutlak. Kepada wanita kat luar sana pulak, hati-hati dengan spesis lelaki macam ni. Berlambak ada kat luar sana.

Kalau macam Faiz Roslan tak bahaya sangat sebab boleh detect. Tapi kalau yang jenis macam ni… perempuan kena siasat dalam-dalam takut merana di kemudian hari.

Kredit: